Alla inlägg den 23 juli 2008

Av Asklund & Hyllman - 23 juli 2008 19:55

Tänkte bara uppdatera om bebben lite.

Den sparkar och vänder sig och har ett jäkla liv för sig hela dagarna. Idag har den varit väldigt vaken ända från morgon till nu och igår var den också väldigt aktiv med sparkar hit och dit. Hungern värker i mig hela tiden och illamåendet går också upp och ner. Imorse trodde jag att jag skulle slippa, men nej då, däremot var det inte så mycket jag behövde spy för att den skulle lugna ner sig, men ändå, aldrig kul att se sin frukost två gånger.

Den här veckan sker mycket med vårat barn, vecka 20 är den i nu och ungefär 25cm lång, den har nu hår över hela kroppen som kallas lanugo och en skyddande fet massa runt sig som kallas vernix. Den kan höra och även fast ögonlocken är stängda kan den reagera på starkt ljus. (Vi har testat men ingen reaktion än) Nu har mjölktänderna bildats och "vuxen" tänderna bildas under dessa.


 

 Belly contest, Winner: Annika!                         


På fredag ska vi på vårt andra ultraljud, ska bli kul att se vad som hänt sen sist och hur aktiv den är där inne. Det skulle vara typiskt om den bestämde sig för att sova just då. =D Men det kommer också kännas skönt att få veta att allt ser ok ut och så, även fast det inte känns som nåt e fel så är det alltid skönt att få bekräftelse på det. Och mest av allt, så ser jag fram emot att få veta könet, det vill säga om Andreas vill. Han har inte riktigt bestämt sig ännu, men bollen ligger hos honom. Vill han inte veta så tar vi inte reda på det. Sen kanske det inte går att se helt säkert och då får vi inte veta iaf, hur mycket vi än vill. Men det återstår att se, och det ska bli så kul, den bästa födelsedagspresenten!

Av Asklund & Hyllman - 23 juli 2008 16:37

Jag är nog den enda som går in på en toalett och släcker.




Presentation

Omröstning

Vilken lägsta summa skulle du kunna plocka upp med händerna ur en (spolad) offentlig toalett?
 5 kronor
 10 kronor
 en tjuga
 en femtiolapp
 en hundralapp
 femhundra kronor
 en tusenlapp
 en plånbok med osäkert innehåll
 Inga pengar alls, superäckligt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards