Alla inlägg den 18 september 2008

Av Asklund & Hyllman - 18 september 2008 21:35

Igår kväll hände något roligt. Bebben började sparka hårt i sidan när vi låg i sängen och tittade på film, så Andreas petade i sidan på mig för att få se hur den sparkade och den svarade tillbaka med en spark! Så höll de på och "lekte" i någon minut, sen flyttade den på sig och det roliga var över. Men kul att pappa och bebis fick "prata" lite med varandra en stund =)


Så har vi äntligen fått hit målarna! De har spacklat vardagsrum och sovrum idag så imorgon är det nog klart, de var väldigt snabba måste jag säga. Men än så länge får vi sova i gästrummet och vi har teven på Andreas skrivbord, det är en mäktig frukost-tv det! haha =D Vi har hela sovrummet i köket också, det är en riktig röra överallt. Men sålänge det inte blir över helgen också så är det ju ett pris värt att betala för att få snygga väggar.


Vi har fortfarande inte fått någon hemtelefon heller, blir så sur när det alltid blir såhär så fort vi gör något. Adamos kundtjänst har långa väntetider och jag hatar när de inte säger vilken plats man har i kön eller ungefär hur lång tid man får vänta. Satt en gång i en timme och väntade i kö tills jag gav upp för jag var tvungen att göra annat.  Sånt är irriterande om något, speciellt som man inte vet om man kanske kommit fram om man väntat en minut till. Suck.


Jaja, det var det från familjen denna gång. Nu ska vi se om det finns något att se på på tv:n.

//Annika

Presentation

Omröstning

Vilken lägsta summa skulle du kunna plocka upp med händerna ur en (spolad) offentlig toalett?
 5 kronor
 10 kronor
 en tjuga
 en femtiolapp
 en hundralapp
 femhundra kronor
 en tusenlapp
 en plånbok med osäkert innehåll
 Inga pengar alls, superäckligt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards